resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 2546
    hani bazen istiyoruz ya bir stoper alalım hava toplarında iyi olsun, güçlü olsun, pozisyon bilgisi olsun ama bunlara sahip pek çok stoperde olan defo kendisinde olmasın, yani ağır olmasın.

    işte öyle bir stoperden dünyada 15 20 tane var, onları da gençken fark edip risk alıp kadrona katmazsan sonrasında sana bırakmıyorlar.

    dany transferini bazılarınız yanlış buluyor olabilir bana göre doğru transferdi. yetenekleri gördüldü alındı ama eksikleri fazla olduğundan tutmadı. yalnız başına bela da olmadı. zaten kontratı onu rahatça gönderebilmek için yeterliydi, gönderdin de sonuçta. o yüzden kompany hayali kurmak yerine gelecekte kompany olabileceğine inandığın adamlara gitmek daha mantıklı. dany bir kompany vaat ediyordu demiyorum ama dany riskini almak garip değildi diyorum. o maliyete gerçekten enteresan özellikleri olan bir stoper aldın, kullandın, sonra da gönderirken sorun yaşamadın. dany senelik 1 milyon euroya oynadı bizde. benim beklentim dany' yi 21 22 yaşında almak işte. çünkü 22 yaşındaki dany pozisyon bilgisi olarak bizim aldığımız halinden daha kötü olamaz zaten *
App Store'dan indirin Google Play'den alın