resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8967
    oyuncuyu iyiyken herkes över ben kötüyken biraz öveyim. şu an ki mevcut kadroda ilk on bire gözü kapalı yazılması gereken oyuncuların başında gelir. ha yarın öbür gün diarra gelir o zaman düşünürüz tolga mı oynasın? selçuk mu diye...

    bunları yazarken selçuk'un oyundan çıktıktan sonra yalan olduğumuz iki maç aklıma geldi.

    birincisi, rize'ye 4-3 yenildiğimiz maç... 1-0 öndeyken ve 3-4 tane daha atarız rahatlığı veriyorken takım, selçuk oyundan çıkıyor. orta saha yol geçen hanı... 4 tane atıyorlar, 1,2 tane de kaçırıyorlar.

    ikincisi, manchester united hazırlık maçı, ilk yarı adamlara top göstermiyoruz nerdeyse. 2-1'de önde bitiriyoruz yarıyı. selçuk çıktıktan sonra 4 tane de ordan yiyoruz.

    ben de bazen kızıyorum eski selçuk'un nasıl oynadığını bildiğim için ama bu kadar da acımasız olunmaz arkadaş. elinizin bir ayarı olsun. rize maçından sonra da, manchester maçından sonra da adamın kıymetini anlıyorsunuz. 'selçuk yerine değil de yanına transfer yapmalıyız' diyorsunuz. iyi güzel, eee 1 maç sonra yorumlar 360 derece dönüyor tekrar. onları yazanlar siz değilmişsiniz gibi davranıyorsunuz. böyle olmaz güzel kardeşim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın