• 9
    daha önce sadece bir tane terör örgütü vardı şimdi 3 tanesi ile neden uğraşıyoruz diye merak edenlerin etrafına bakmalarına gerek yok. bu üçünün ülkemizde neden bu kadar rahat at koşturabildiğinin sebeplerini öğrenmek istiyorlarsa ankara yönüne bakmaları yeterli. zira birilerinin kandırılmasını 2 yıldır bu millet kanıyla ödüyor.

    pkk- çözüm sürecinde güçlendirdiniz. doğu ve güneydoğuyu tamamen onlara bıraktınız. adamlar seyyar mahkemeler kurdu oraya be. hatta oslo'da onların temsilcilerine "sizi rahatsız eden vali kaymakam falan varsa söyleyin uzaklaştıralım" bile dediniz. "her yere bomba döşüyorsunuz görüyoruz biliyoruz, ama hepsine göz yumuyoruz" da dediniz. hatta afet güneş dedi bunu mit'ten. demediniz mi? aklınız başınıza gelene kadar da sadece 2015 yazından 2016 yazına rahat 1000'den fazla asker, polis, korucu ve sivil şehidimiz var bu kansız piçlere verdiğimiz. bir de utanmadan kürsülerden 'bizden 1 gidiyorsa onlardan 10 gidiyor' diye halkı uyutmaya çalıştınız, sorumluluğunu üstleneceğiniz yerde.

    fetö - ne istediler de vermedik dediniz. 2006dan 2013e kadar bunlarla el ele verip ne kadar atatürkçü ve vatansever subay varsa hepsini ergenekon ve balyoz kumpasıyla içeri atıp yerlerini bu gözaltı torbasını siktiğimin darbeci piçleriyle doldurdunuz. bedelini de 15 temmuzda millete canıyla ödettiniz. bu ülkenin kendi helikopteri, uçağı kendi meclisini bombaladı be. bu utancın altından siz bu adamların önünü açanlar, nasıl kalkacaksınız? tarih sizi yazmayacak mı?

    işid- beşşar esad nefretiniz ve daha sonra diğer bir terör örgütü olan ypg'yi durdurma amacınız yüzünden bu adamlarla avcunuzun içine aldığınız mit'i yüz göz ettiniz.

    suçlusunuz, sorumlusunuz, hesap vereceksiniz. öyle vatan millet demokrasi edebiyatlarıyla, parti binanıza 10 sene sonra ilk defa asmak zorunda kaldığınız sahte atatürk posterleriyle bir yere kaçamazsınız.

    başımıza son yıllarda bela olan 3 terör örgütünün de doğrudan ya da dolaylı olarak cirit attığı güneydoğu kentimiz. keşke bu şehre bakıp aklımıza gelen en olumsuz şey hala 4-3'lük fener-antep maçı olsaydı. siz insanların yaşama sevincini öldürdünüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın