resim
Lassana Diarra
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:39
Boy:1.73
Uyruk:Fransa
  • 433
    jan olde riekerink'in bugünkü* basın toplantısında bahsettiği 3 tip orta saha oyuncusundan* ikisini birden* kapsadığını belirttiği oyuncu. defansif özelliklerinin yanında topu oyuna sokmada da başarılı olduğunu belirtti.

    bu bakış açısıyla eğer diarra gelirse kendisini tamamen savunma yönüyle kullanmayacağını topu oyuna sokmada ve pas dağıtımında da kendisinden yararlanacağını düşünüyorum. yani hoca diarra ile* felipe melo'nun son sezonlarındaki defansa dönük kimi zaman stoper çizgisine kadar çekilen rolden çok felipe melo'nun ilk sezonundaki hareketli oyunuyla savunmanın yanı sıra hücuma da kalkan pas oyununa katılan bir rol düşündüğünü sanıyorum.

    burada bu oyuncuyu/bu roldeki oyuncuyu selçuk'un yerine düşünüp önüne wesley ve josue'yi monte edebileceği gibi, selçuk'un yanındaki ilk dönem felipe melo ikilisinin etkisini sağlayabilecek çeşitliliğini aradığını düşünüyorum. bunu da yine basın toplantısında anlattığı rakibe göre değişecek pres çizgisini ayarlamak için bu çeşitliliği aradığını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın