• 163
    anladığım kadarıyla kendisine haksızlık yapılmış yazar. sözlükte bazı görüşler popüler oluyor ve popüler olan görüşten olmayan yazarlara karşı kurallar hiç bir gerekçe göstermeksizin esnetilebiliyor.
    örneğin tobias rieper selçuk inan'ı, burak yılmaz'ı, hamza hamzaoğlu'nu seviyorum yazmış, hemen altında "sen galatasaray taraftarı mısın yoksa hamzoğlu, burak yılmaz taraftarı falan mı? bunun nesiyle empati yapayım ben." şeklinde tobias rieper'in dediklerini ispatlarcasına bir cevap var. bu isimlerden birisi galatasaray'ın kaptanı, diğeri eski gol kralı, diğeri de eski futbolcusu ve teknik direktörü. bu insanları sevip - sevmeme, başarılı bulup - bulmama gibi bir hakkı olamaz mı insanların? bu nasıl bir bakış açısı? kendi düşüncelerinizin mutlak doğru olduğu kanısına nasıl bu kadar rahat varıyorsunuz?

    sözlük kuralları tamamen öznel işlediği için pilot yapıp - yapmama konusu moderatörlerin görüşüne kalıyor. olaya bakışınız benzerse zaten her türlü kuralı çiğneseniz de olay kılıfına uydurulup kapatılıyor, ama entrylerin silinmesine, insanların emekleriyle oynanmasına nasıl bu kadar kolay karar veriliyor, anlaması güç!
App Store'dan indirin Google Play'den alın