• 160
    yazilarini sevmeyerek takip ettigim bir yazar(di) kendisi. arada kufur iceren basliklara kufursuz entryler yazdigini goruyordum, acikcasi biraz garibime gitse de bana yazdiklari hic batmadi, sadece katilmadim yazdiklarina.

    sozlukten ucurulmasi kurallar dahilinde elbette mumkun, ancak hepimiz biliyoruz ki kurallar herkese %100 gecerlilikle uygulanmiyor. bu kurallar bir cok yazar icin esnetiliyor, bir cok yazara etliye sutluye cok dokunmadigi icin uygulanmiyor, muhtemelen ben ve bunu okuyan yazarlar da dahil olmak uzere belki de hesabimizin bugune kadar kapatilmasini gerektiren bir cok entry girdik.

    hatirlarsaniz, engin baytar hakemin girtlagina yapisinca galatasaray camiasi olarak, gereken neyse yapilsin dedik bir cogumuz. peki sonra ne oldu? hakeme tukuren, hareket cekenler enginin 5'te 1'i kadar ceza aldi.

    tobias rieper ucurulmayi haketmis olabilir, bunun kararini veremem. ancak ucurulmayi hakedip ucurulmamis bir tane bile yazar varsa, kural baskasina bir kereligine bile olsa uygulanmayip tobias rieper'e uygulanmissa burada acik ve net bir haksizlik, kayirma soz konusudur, kayirilan ben bile olsam bu sonucu degistirmez.

    kendisi din ile icli disli bir insan sanirim, ben degilim. kendisi hamzayi buragi selcugu seviyor, ben hamza haric notr yaklasiyorum, hamzadan nefret ediyorum. kendisiyle tek ortak noktam galatasaray olan bu adamin yazilarinin silinmesini ise gercekten uzulerek karsiladim, hatta ayipliyorum. oturup google cache'den yazilarina ulasip, yazilarini ona geri verecek bir kod yazmaya bile calistim ancak yazilari google cache'den bulabilecegim bir durumda degil ne yazik ki, oradan bulunabilecek bir durumda degiller.

    sayin sozluk moderasyonu, yazari ucurma hakkiniz olabilir ancak bu sizin yazar ustunde sorumlulugunuz olmadigini gostermez. o yazilari tamamen silmediginizi tahmin edebiliyorum, eminim ki bir yerlerde, yedeklerin icerisinde kendisinin yazilari duruyor. hatanin neresinden donseniz kardir, bizimle gorusleri farkli olan bu renktasimiza en azindan anilarini iade ederek, belki de istemeden, sinirden yaptiginiz bir hatadan geri donun ve kaliteli birer insan olmanin geregini lutfen yerine getirin. sahsim adina rica ediyorum. benim yazilarim, anilarim bu sekilde silinse ben kahrolurdum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın