• 157
    okuduğu kurallara göre sözlükten uçurulan yazar. örneğin aşağıda ki kabul ettiği bir madde ve pilot olmasına sebebiyet vereni;

    ----galatasaray sözlük temel amaç ve hedefleriyle bağdaşmama
    g) tek derdi kendi yazdıkları ve hakkında yazılanlar olan, nick altı yazarlığı yapan; hoşuna gitmeyen her yazıda nick altında cevap verme gereksinimi duyan; önceki entry'lere cevap vermeyi ilke edinmiş; fikir özgürlüğü kisvesi altına sığınıp her fırsatta galatasaray efsanelerine bel altı vuran; savunduklarını artık inandığı için değil takıntı haline getirdiği için "inatla" savunan; savunduklarını ıspatlamak için her galatasaray mağlubiyetinden sonra sözlüğü kişisel şovuna alet eden; savunduklarında düşüncelerinden öte kişiliğini ve üslubunu ön plana çıkaran; mağlubiyetlerden sonra tüm sinirini yazılarıyla sözlüğe kanalize eden; hakaret etmeyi eleştirmek sanan; egosunu galatasaraylılığının üstüne çıkarmış; sözlükte sürekli kaos ortamı yaratan; sözlüğün genel huzurunu bozan; basının yazdığı hiçbir şekilde doğruluğu ıspatlanmamış haberlerin ani şekilde gazına gelip sporcusuna, yöneticisine saldıran; galatasaray sporcuları, yöneticileri, sözlük yazarları ve diğer kişilere karşı hakaret edici, küçük düşürücü ve benzer sair ifadelerde bulunan; galatasaraylıya hiçbir şey vermeyen; galatasaraylılıktan birçok şey alamamış; galatasaray'dan ötürü sevmesini bilmeyen; bundan ötürü sevemeyen, saygı gösteremeyen; galatasaray'a, galatasaraylıya saygısı olmayan yazarların hesapları kapatılır.

    diğer 2 madde ise sözlük hakkı olarak budur;
    ğ) galatasaray sözlük üyeliği, kurallara uyulmaması nedeniyle kapatılabilir.
    ç) yazarlık kazanıldığı gibi kaybedilebilirliği (pilot olma) ya da askıya alınabilirliği (ceza alma) olan bir haktır

    burda ne moderatör yalakalığı ne başka birşey yapıyorum. kaldı ki moderatörlerden hazetmediğim var. ancak ne olursa olsun kurallar ve bunlara uygun yazmak zorundayız. ancak şu var hak verdiğim neden bütün entryleri silindi onu anlamadım. pilot olsa dahi entryleri durabilir özellikle nitelikli yazdığı entryler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın