• 34
    elenmesine üzüldüğüm sporcudur. hem de öyle böyle bir üzüntü değil... bildiğin bizim çocuklarla masada goy goy yaparken kalktım eve geldim ve bu entry'i yazıyorum lan!

    oysa garanti altın madalya gözüyle bakıyordum. canı sağolsun önemli değil... o zaten 2012'de 19 yaşındayken bir çok türk kadınına ve gencine londra'da yaptıklarıyla ilham olmuştu. bir dahaki turnuvada olur belki...

    genel tabloda ermenistandan geride olduğumuz yazılmış hakkında evet ama bu insanlardan ne bekliyorsunuz ki ? herkes işin sportif tarafına bakıyor, tvlerde bu konuşuluyor ve muhtemelen bunlardan kimse bahsetmeye cesaret edemeyecek ama darbe mevzusunu atlatalı daha 2 ay olmadı. van ve elazığ'da bombalar patlamasından 24 saat bile geçmeden maça çıkan sporcular oldu.

    ülke bu haldeyken onlardan ne bekliyorsunuz ki ? belki refah açısından bir çoğumuzdan öndedir hepsi ama bu insanların çoğu halkın içinden gelme insanlar. bir cam fanusta yaşamıyorlar ve ülkelerinde yaşanan olaylardan elbette etkileniyorlar...

    böyle bir ortamdayken hangi sporcu madalya alamadığı için eleştirilir ? gezi olayları bir çoğumuzun final haftasına denk geldi. hangimiz rahat rahat finallere girdik ? bunu da böyle düşünün işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın