resim
Josué Filipe Soares Pesqueira
Takım:Legia Varşova
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.74
Uyruk:Portekiz
  • 161
    sağlık kontrollerinden sonra takıma katılacak sezonun en sessiz sedasız takımımıza katılacak oyuncusu. öncelikle kendisi tam olarak orta sahada selçuk inan gibi oynayan bir oyuncu değil. ayrıca sağ kanat menzilli bir oyuncu kendisi. ancak kariyeri boyunca 57 kez orta sahada ofansif olarak oynamış, 30 kez sağ açık 20 kez ise sol açıkta görev almış kendisi. bu istatistikler josue'nin takımımız için ne kadar önemli bir transfer olduğunu gösteriyor. kendisi benim düşünceme göre hem sağ kanadı hem de orta sahada selçuk ve sneijder'i yedekleyecek ki bize bu yönden çok katkısı olacak.

    kendisi 30 kez oynadığı sağ kanat-açık mevkiinde 10 gol 8 asist yapmış ki dediğim gibi en verimli olduğu bölge sağ kanat. orta sahada 57 maçta 6 gol 9 asist yapmış keza sol kanatta oynadığı 20 maçta 3 gol 4 asist yapmış. hucumda şu anda düşünürsek hem bruma'yı hem sneijder'i hem de sinan'ı yedekleyecek.

    josue benim izlediğim kadarıyla adam geçebilen, ayağı temiz ve son pas ve vuruşları iyi olan bir oyuncu. ayrıca az sakatlanan ve en fazla sahalardan uzak kaldığı süre 18 gün olan oyuncu ki sakatlık konusunda başı ağrıyan bir takım olarak bu istatistikler çok çok iyi kendisi için. oynadığı 200 civarı maçta 50 küsür sarı kart görmüş ve bu oran ortalama düzeyde diye düşünmekteyim.

    josue duran top kullanabilen ve bu konuda tıpkı tolga gibi bizi rahatlatacak oyuncu ki hem selçuk hem sneijder bazen ciddi anlamda yoruluyor. aslında duran toplar oyuncuların maç içinde kalmasına yardım eden bir faktör ancak özellikle baskı kurulan dakikalarda oyunun soğumaması için birden fazla oyuncunun duran topa hükmedebilmesi kesinlikle takımı rahatlatan bir durum. benim kanaatime göre yaptığımız en iyi transfer kendisi ki bence sinan'ı sağ kanatta kesecek ve ciddi anlamda katkı verecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın