resim
Lassana Diarra
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:39
Boy:1.73
Uyruk:Fransa
  • 400
    maaş : şuan kazandığının 3 katını teklif ettiğimiz söyleniyor, vergi durumu da malum. o cezası o maaşla bitmez ki zaten o cezayı da ödemeyi teklif ettiğimiz söyleniyor. kaldı ki bu adam 31 yaşında bu saatten sonra kimse bu paraları vermez.

    başarı: zaten marsilya'nın avrupa kupalarıyla alakası yok. lig de psg gibi bir gerçek varken orada kupa kazanması da hayal. diğer tarafta ise son 5 yılda 4 kez cl'ye katılmış, 2 kere gruplardan çıkmış, senede 2 kupa ortalaması tutturmuş, 5 yılda 3 kere şampiyon olmuş bir galatasaray gerçeği var.

    marka : galatasaray bırak tüm tarihi şu son 5 yılda yaptıklarıyla bile marsilya'dan çok daha büyük bir markadır. futbolcu desen muslera,sneijder,podolski gibi 3 tane kendisinden de büyük futbolcular var. sol bekte vatandaşı da var.gelmesi durumunda hemen arkasında kendisiyle aynı dili konuşan bir stoper de olacak.

    şuan bize çok lazım bir oyuncu profili ama kendisi de biraz zekiyse gelmesiyle galatasaray futbol takımının ne kadar tehlikeli bir takım haline geleceğini görmesi lazım ki yukarıda saydıklarımın da her biri gelmesi için bir neden.

    hepsinden öte burada onunla yatıp onunla kalkan, gelirse de fazlasıyla el üstünde tutacak milyonlar var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın