• 2532
    geçen sezondan değiştirdikleri şeylerin mantıklı olmamasına rağmen geçen sezondan daha iyi bir kadro mühendisliği olduğu iddia edilen türkiye futbol liginin tescilli teşvikçi ve şikeci kulübü.

    kaleci rotasyonları aynı yine kalede seni evinden aldırırım beyler ile peşindefabiano ve ertuğrul kovaları var.

    defans rotasyonlarında ise stoper kısmında iyileştirme yaptılar. bruno alves bombasından kurtulup neustadter gibi bizim lig için büyük maçlar hariç yeterli olacak bir isim ve skrtel gibi kaliteli ve büyük bir tecrübeye sahip bir adam aldılar ama caner ve gökhan gibi iki beki gönderdiler. hadi gökhan gerçekten artık bitmeye doğru gidiyordu ve yerine oynayacak şener vardı yapılan van der wiel transferi burayı da aynı tuttu diyelim. ama sol bekte caner yerine ismail ve hasan ali var ve gerçekten benim gülesim geliyor.

    orta saha rotasyonlarında ise diego yükünden kurtuldular yerine salih ve chehechouhe'yu koydular.salih'in buraları oynama gibi bir tecrübesi mevcut değil ama yeteneği gerçekten büyük ve fenerlilerin büyük, genç yetenekleri harcama konusundaki gelenekleri muhteşem ötesi. chehechouhe ise açık alan bulamadığı zaman neler yapacak hep birlikte göreceğiz ama bu seviyedeki takımlara extra bir şey katabilecek bir oyuncu değil. burdaki en büyük avantajımız ise dick kardeşin de topal-josef ikilisini bozmaması olur.

    kanat rotasyonunda ise her ne kadar lig genelinde batırmış olsa da kritik goller atmış ve avrupa şampiyonu olan nani yerine şampiyonlar ligi aşığı ama aşkı destan olsun diye kavuşmayan stoch geldi. bence burda yine güzel batıracaklar.

    forvet rotasyonunda ise takıma türkiye liginde son sezonda 4 gol atmış olan emenike emenike ettin bizi rezillike geri döndü ha tabi fernandao'nun geçen sezon olmayan 20 kilosu hariç *

    sonuç olarak defans olarak daha sağlam olmuş olabilirler ama hücum gücü olarak bence daha gerideler ki bek olarak kan kaybetmiş olmaları da defans değilde ofans açısından fenere ciddi sıkıntı çıkaracak. zaten geçen sezon da defans olarak çok sıkıntı yaşamadıklarını düşünürsek defanslarını güçlendirip hücumu yükseltmemiş olmamaları düzgün bir kadro mühendisliği yapmadıklarının açık bir göstergesidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın