resim
Lassana Diarra
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:39
Boy:1.73
Uyruk:Fransa
  • 370
    şöyle bir tweetle girizgah yapayım sonra lass transferi üzerinden birkaç kelamım var takım üzerine: https://twitter.com/.../766387718473605120.

    an itibariyle -josue'nin de geldiğini varsayarak- lass'ın gelmesi durumunda en etkili kadroya sahip olacağımızı düşünüyorum. her bölgede ligin en iyisi değiliz belki* ama iyi oluşturulmuş bir yapımız var.

    takımda yıldız adayları*, yıldızlar* ve görevini yapacak karakterli isimler var(u: eren, hakan balta bunlarla birlikte serdar aziz ve linnes de bu gruba dahil olacak bence). bunu söylemek mucize gibi, riekerink o kadar iyi hamleler yaptı ki... bir kere leş kargaları resmi olarak kulüp bünyesini terk etmese de hiç birinin takımda artık yeri yok. nazifoğlu'nun cümleleri de son nokta oldu zaten.

    lass da geldiği zaman, maç başında yarı sahamıza dizildiğimizde santraya gelen takım kafasını çevirip süzdüğünde son derece korkutucu bir takım görecek.

    on bir: muslera;linnes-chedjou-h.balta-carole;lass-tolga-sneijder;bruma-eren-podolski
    kulübe: cenk; serdar aziz, cavanda; selçuk, josue; yasin öztekin, sinan gümüş

    not: içimde kalan 2 hamle oldu. biri chedjou'dan bir gelir elde edip denayer'in kiralanması, ikincisi de st için andreas cornelius'un da transfer edilmesi.

    not2: o değil de fifa 17'de online season'da cimbom alınıp yarım yarım yardırılmaz mı be. lütfen lan lütfen olsun bu iş!*
App Store'dan indirin Google Play'den alın