• 141
    iki sene oncesine hatta 2015in sonlarina kadar gayet olumlu yorumlar yapiyordu, hatta sozluk icin konsantrasyon grafikleri sahaneydi. kendisiyle fikir ayriligimiz vardi. engin baytar ve t a a r a b t ile ilgili. saygi duydum. ama son donemlerde isin kakasini cikarmaya basladi. twitter'da okudugu fikrini begendigi insanlarin etkisiyle midir bilinmez ama her entrysi ortami germe amacli olmaya basladi.

    sirf kontrati var diye kulube zarar verdigini bildigi halde kan emicilik yapan bir oyuncuyu sirf hamza hamzaoglu tayfasindan diye aklamaya. calisti.

    bu tarz fikirlerin altinda halen fatih terim olgusu var. fatih terim umut'u severdi oynatirdi, hh'da aynisini yapti o zaman ben de bu oyunculari savunmaliyim. veya terim sneijder'i sevmezdi o halde ben de surekli bir acigini bulup elestirmeliyim. terim suan basta olsa ilk gonderecegi isim umut bulut olurdu ve umut pasa pasa giderdi. iste turk futbolcusunun ozeti bu. herkese saygi duymuyorlar. sonra yabanci hayrani biz oluyoruz.

    neyse alakasiz yollara girmeden yaziyi bitireyim, son donemlerde fazla fanatik yazilar yazmaya basladi sonra " ama sozlukte fikirlere saygi yok yeaaa" durumu oldu. tabi o is oyle basit degil iste.
App Store'dan indirin Google Play'den alın