• 6725
    biraz uzun olacak ama lütfen bilgisi olanlar yardımını esirgemesin, gerçekten önemli bir durum benim için. sıkıntılı bir durumdayım.

    5 gündür devam eden bir baş ağrım var. beşiktaş maçı sırasında mahalleden 2 arkadaşım migros'tan ballantine's almışlar *. maçın stresiyle nasıl bir şekle şemale girdiysem 5 tek içmişim. su içmeyi de unutunca ertesi sabah tecavüze uğramış gibi uyandım. başım çatlıyor, midem alt üst. her neyse, teyzem 1 dolarex verdi. biraz da peynir ekmek yiyip 2-3 saat daha yattım, uyandım düzeldim. akşam bir arkadaşım halı sahaya davet etti, gittim. biraz ter attım. eve geldim, duş aldım yine hafiften başım ağrıyor. sabah kalktım, hala devam ediyor. işe gittim, arveles diye bir ağrı kesici aldım. yok yine ağrıyor, akşam eve geldim. devam ertesi gün de öyle. en son salı gecesi dayanamayıp hastaneye gittim, dahiliye doktoru migren olabilir dedi. iğne oldum, ağrı kesici verdi. ikisi de fayda etmedi. sabah uyandım, değişen bişi yok. tekrar gittim. tomogrofi çektiler, tertemiz. bir sorun yok. yine iğne oldum, yine ağrı kesici yine değişen bişi yok. akşam üzeri özel bir hastanede kbb'ye gittim, sinüzit yok. temiz. nöroloji'ye gittim, bir-iki test yaptı, temiz. kan testi temiz. birkaç güne düzelecek ama yine de mr testi de yaptıralım dedi. dün yaptırdım, bugün sonuç geldi, baktı yine tertemiz. herhangi bir görme, duyma kaybı, mide bulantısı, halsizlik vsr yok. sadece baş ağrısı.

    günden güne biraz azaldı ama hayatımda ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum. 5 gün üst üste. ense kökünden başlıyor ve daha çok başımın arkası ağrıyor. bir düşüncesi, tavsiyesi olan varsa inanın çok makbule geçer.

    bilgisayar başında çalıştığımı da ekleyeyim.

    peşin edit: iyi besleniyorum. bol su içiyorum. 2-3 defa tuz+limon+soda da yaptım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın