resim
Lassana Diarra
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:39
Boy:1.73
Uyruk:Fransa
  • 293
    3 yıl için 15 milyon euro'luk maliyetler konuşulurken insanların nasıl hala heyecanlandığına anlam veremiyorum. sanırım ffp cezaları yüzünden avrupa'ya gidememek artık taraftarlar için pek önemli değil.

    31 yaşına gelmiş en fazla 2 sene düzgün top oynayabilecek bir adam için kulübü yakmaya hazır herkes. çok değil birkaç saat önce de serdar aziz maliyetini savunanlara rastladık. geçen sene beşiktaş'lı bir arkadaşımla kulüplerin mali problemlerini konuşurken galatasaray'ı ayrı tutuyorum diye ''hiç kıvırma size de müstehak sürekli yeni transfer istiyorsunuz.'' diyordu. son zamanlarda bunu düşünüyorum, sanırım haklıymış.

    özbek yönetiminin yaptığı transferlerin hepsi ciddi bir güruh tarafından destekleniyor. bu güruh zaman zaman sessiz kalsa da sözlükte de epey fazlalar.

    carole, rodriguez, bilal, jem, podolski, denayer, donk, linnes, emrah, serdar, cavanda, tolga, eren, josue dursun özbek yönetiminin geldiklerinden beri yaptığı transferler.

    bilal, denayer, carole, linnes, rodriguez, podolski, emrah, eren dışındaki transferleri hiç istemedim ya maliyetliler, ya da gereksizler. elbette ki herkes benim gibi düşünmek zorunda değil ama bir futbolcu transfer edilirken ''transfer olsun taştan olsun'' mantığında davrananlara da fitil oluyorum. endüstriyel futbolun kölesi olmuş taraftarlar hepsi.

    edit: neyse ki 15m euro muhabbeti gerçek değilmiş. (bkz: #2006034)
App Store'dan indirin Google Play'den alın