resim
Umut Bulut
Takım:Sarıyer
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 4521
    o teklifleri kabul etmemesi o kadar iyi oluyor, o kadar iyi oluyor ki anlatamam. aynı şey tarık çamdal ve diğer büyük takımlara, sırf yabancı sınırı nedeniyle transfer olan vasat üstü topçular için de geçerli. bunların aslında ne kadar karaktersiz olduğunu ortaya koyuyor. mesela bu sene sonunda kimse umut'u efendi adam olarak hatırlamayacak. futbolcu iken karısını dövmesi bile göz ardı edilerek ama koşuyor, efendi adam çalışıyor denen umut, hatırlanması gerektiği gibi kabiliyet düşmanı bir kan emici (para babında) olarak hatırlanacak.

    "sen olsan 1 m euro'yu elinin tersi ile iter misin" diyenlere gelsin. bak ben galatasaray'lıyım. topçu olsam, galatasaray'lı olmasam, ve hatta olsam ve fenerde bile oynasam giderdim hocam. sonuçta git dediğimiz adam kariyeri boyunca ayda 5.000 tl ye top oynamış adam değil. umut'un zaten bugüne kadar kazandığı paralar doğru kullanılması durumunda elini sıcak sudan soğuk suya sokmadan yaşamasına yetecek kadar çok. kaldı ki madem istiyorsun, 800 k kabul ama 2 senelik sözleşme derim, bütün zararım 250 bin euro olur ki gerçekten üzülerek söylüyorum, umut bulut için bu para para değildir.

    bir kısım futbolcu o kadar gerizekalı ki kısa vadede kazandıkları paraya bakıyor. oysa sen galatasaray'da bıraktım amk alacaklarımı, gidiyorum karabük'e desen, çıkıp "galatasaray'ın parasını yemek yakışmazdı bana" desen zaten futbolu bıraktıktan sonra bir programda yerin hazır.

    kimse unutmasın, bu taraftar fenerbahçe, beşiktaş taraftarı gibi değildir. tümer beşiktaştan fenere gitmiş ve programlara çıkabilirken, top oynarken galatasaray'ı satan, galatasaray'a kötülük yapan bir tane bile topçu hiçbir programda kendine yer edinememiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın