• 1678
    ----------------------- muslera --------------------------

    cavanda ----- chedjou------- balta(denayer)---------- carole

    ---------------- selçuk(tolga-transfer)---------- transfer

    sinan ----------------- sneijder ----------------- bruma

    -------------------------- eren ----------------------------

    öncelikle takıma acilen ön libero şart burayı ne tolga-selçuk ne josue-tolga ile kotarmanız mümkün değil. kaldı ki josue-tolga ile bilal-selçuk arasında hiçbir fark olmaz. bize sağlam ön libero lazım orda top kesicek uzun top atabilecek. bunu melo yapıyordu hızlı oyun değiştiriyordu. herkes savaşçı vs diyor ama bence en önemli özelliği oyunu direk kanada yönlendirmesiydi. şu an selçuk yana oynadığı ve uzun toptan korktuğu için orta sahamız çöküyor.

    diğer bir sıkıntı defans göbekte. chedjou-balta yazdım. ama denayer gelirse iş değişir. eğer gelmezse semih veya serdar o mevkide oynayamaz kolay kolay. ordan sorun yaşarız sürekli. bir süre serdar yeni alındı diye denenir ama sonra yine kızağa çekilir.

    asıl sıkıntımız forvete ereni yazmamız. eren ilk maçında gösterdi ki bizim istediğimiz hava topu alan ve yıkılmayan bir tipte değil. ilk maçta çok hava topu kaybetti. istatistik olarak aldığıda çok gözükebilir ancak çok hata yaptı. belki zamanla alışır düzelir bu konusu. ama asıl sıkıntısı takımın hızına asla ayak uyduramayacak olması. hızlı hücumlarda yandan kesilen toplarda kafa vurmasını veya duvar olmasını beklediğimiz adam değil eren. bunları yapar mı kendini geliştirir mi bilemem. ilk maçında gömmek tabi ki olmaz. takımla antreman bile yapmadı uyum süreci var ama ilk maç açısından bizim beklediğimiz tipte değil. en kötü yanına düşük maliyetli denemelik dahi olsa zenci forvet alınmalı. en azından takıma hız katabilecek. eğer bu alternatif yoksa yönelenilecek tip yedek durmayı problem etmeyecek elmander tipi bir oyuncu olmalı. bakalım tercih edilcek mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın