resim
Marouane Fellaini-Bakkioui
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:36
Boy:1.94
Uyruk:Belçika
  • 137
    manchester united'ın belçikalı oyuncusu.

    şimdi öncelikle gelmez zaten, moyes sezon başı sunderland'e çağırdı bonservisiyle alacaktı ama fellaini reddetti bu teklifi. united'ın orta sahadaki alternatifleri pogba, morgan, herrera, carrick ve fellaini olduğu için oraya bir başka isim gelmeden kiralanması da söz konusu olmaz ancak hakkındaki bazı yorumlar komik oluyor.

    bize psikopat orta saha lazımmış. e fellaini ne o zaman ? eğer psikopatlık arıyorsanız ve kadronuzda busquets falan yoksa daha kime gideceksiniz gerçekten anlamak çok zor.

    melo'yla karşılaştırmak gerekirse melo pas oyununa daha yatkındır, daha hareketlidir, self-kontrolü daha yüksektir ve psikolojik oyunlarda gerçekten çok daha üstündür. ancak fellaini melo'ya oranla çok daha agresif, çok daha güçlü, çok daha uzun kalıyor ve bizim ligin şartları düşünüldüğünde gerçekten çok yıpratıcı bir oyuncu diyebiliriz.

    yani fellaini dediğiniz oyuncu en son lig maçında kafa topuna vuramadı diye kendisini tutan oyuncuyla kavga etmiş bir isim. rakipten biri daha geldi yanlarına ona da tokat mı ne attı sonra hakem geldi ayırdı bunları. daha ne kadar agresif bir isim arıyorsunuz anlamak çok güç.

    bize gelmesi imkansız ayrıca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın