• 48
    ağustos'un 15'ine geldik; leiva ile 2.5 ay boyunca günü kurtardıktan sonra (tıpkı geçen yaz ibrahimoviç ve melo olaylarında, ocak ayında arjantinli kazma forvet ve emre mor olaylarında olduğu gibi) geriye kalan 15 gün içerisinde içinde cheik tiote ve obi mikel gibi adamların olmadığı bir shortlistten bulup transfer etmeye çalışacağımız bizzat futboldan sorumlu yönetici tarafından açıklanan insan tipi.

    geçen sene ligde ortalama 2 gol atmasına rağmen rekor miktarda gol yiyen bir takım için ne kadar önemli bir yapıtaşı olduğu, rakibe yaptığı baskı ile sana pozisyon yedirmediği gibi kontra şanslar yakalattığı ortada iken, eren derdiyok, serdar aziz, cavanda, tolga ciğerci gibi tırıvırı transferler yapılacağına ilk olarak bu adamın alınması gerekiyordu.

    ligin başlamasına 2-3 gün kala geçen sene şampiyonu beşiktaş, ofansif gücünün %85'i olan sosa ve gomez ikilisini satmış ve tutamamış, fenerbahçe, slim fit reyizin 3-5-2'si ile antrenman yapmış, caner, markoviç ve gökhan gönül gibi ne kadar kritik olduklarını ilerleyen günlerde anlayacakları adamları göndermiş ve dick advocaat gibi bir cahili takımın başına getirmiş ve haliyle sancılı bir geçiş döneminden geçecek iken, ligi daha başından koparabilecek imkanı elimizin tersi ile ittiğimizi düşünüyorum. çünkü orta sahamız bu kadar kırılgan olduğu sürece ne topu tutabiliyoruz, ne de rakip atağı sonlandırmadan (şut, aut vb.) orta sahada top çalabiliyoruz.

    şimdi levent nazifoğlu diyor ki; bakıyoruz. 15 gün içerisinde bu yönetimin kimi alabileceğini tahmin ediyoruz arkadaşlar? bu bölgede psikolojik üstünlüğü ele geçirebilecek kim var? ne ara karar kılınacak, ne ara görüşülecek, ne ara sözleşme imzalanacak, ne ara tff bildirimi yapılacak (diğer takımlardan bağımsız olarak bizim için tff bildirimi de artık bir sorun)

    muhtemelen türkiye liginde forma giyen bir oyuncu veya yabancı ülkede forma giyen bir türk alınacak. istenen adam olmayacak, paralar çöpe gidecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın