resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 11507
    neden saldırgan bir tutum ile savunulduğunu anlamadığım futbolcumuz. arkadaşlar kötü demiyoruz bu adama, aksine ligde fark yaratacak futbolcular arasında en önde gelen isim kendisi. fakat geçtiğimiz sezon ve bu sezon git gide daha fazla form düşüklüğü yaşıyor. ben bunu artık ilerlemeye başlayan yaşına veriyorum. son maçta top kovaladı, pres yaptı diyorsunuz iyi de biz bunu sneijder'den beklemiyoruz. sneijder'in asli işi topu ayağında tutmak ve geçtiğimiz sezondan beri bunda çok kötü. bunun etrafında oynayan oyuncularla alakası yok.

    o zaman her futbolcu masum. herkes etrafındaki adamı örnek göstererek işin içinden çıkabilir. daha öncede dediğim gibi selçuk, yekta vs gibi isimler örnek verilerek adam savunulmaz. yekta artık takımda yok, selçuk'un daha da kötüye gittiği 2 yıldır malum. bu yılın sonunda wesley 33 yaşına girecek, selçuk ise 32 yaşına. aldıkları paralar hepimizin malumu. bence ikisininde azda olsa ederi varken yerlerine daha genç ve taze kanlar bulmanın vakti sezon sonu. bu bir görüştür ve ben diğer bir çok arkadaş gibi böyle düşünüyorum.

    sunulan görüş hoşunuza gitmez ise, karşı görüş sunarsınız ve karşılıklı medenice tartışılır. insanlara "futbol zekasından şüphe ederim" demekle olmuyor bu işler. kimsenin kimseyi tefe koyduğu yok, sadece performans eleştirisi yapılıyor. ama bir gurup renkdaşımız adamın ismi altında o kadar eziliyor ki, en ufak eleştiriyi dahi kaldıramaz boyutlara geliyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın