resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 1097
    kendisi hakkında "lider stoper değil" eleştirisi yapanlara sonuna kadar katılıyorum. nitekim ideal defanslarda bir lider bir hamleli stoper (pique hamleli - puyol lider, conte öncesi 4'lü defansta bonucci hamleli - chiellini lider, bülent korkmaz hamleli - popescu lider) olur.

    sol ayaklı stopere ihtiyaç duyduğumuz iddiaları ise mantıklı değildir. nitekim defans yapabilen stoperlerin hangi ayaklı olduklarının defansif kalite açısından önemi yoktur (ferdinand-vidic, nesta-stam, hummels-subotic, pique-puyol, bülent-popescu hepsi sağ ayaklı topçular).

    bu açıklamadan sonra ben kendisinin opsiyon ile kiralanacaksa kiralanması taraftarıyım. zira kendisinin hamleli stoper olduğu ve elimizde aynı sıfata sahip semih ve serdar gibi iki adam varken opsiyonsuz olarak kiralamanın uzun vadede bize yarardan çok zararı dokunacaktır. denayer'in hızı ve maç içi konsantrasyonu diğer ikisinden fazla ama zaman zaman pozisyon alma konusunda serdar'dan zayıf. semih ujfa sonrası serbest düşüşte olduğundan her konuda semihten iyi. bu şu demek; denayer olgunlaşırsa ikisinden de net iyi stoper olur. yanında bir liderle iş yapar. kendisi opisyonlu olarak uzun vadede kalır, bu sene chedjou gönderilir, seneye bir lider stoper alınırsa hakan balta dışında 24-25 yaş ortalamalı şahane bir stoper hattı olabilir (koray, serdar, denayer, transfer + stepne balta). semih'i isteyen olursa sattım dikkat ederseniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın