• 26383
    ''süper lig'in iki büyüğünün de hiç hazır gözükmediği bir gece izledik konya'da. beşiktaş ve galatasaray'ın hali, türk takımlarının ön elemede elenme alışkanlığının da özeti gibiydi adeta. takımlarımızın hazırlık kampı stratejilerini bir gözden geçirmeleri gerek sanki.

    jan olde riekerink’in zaten seçenekleri çok kısıtlı. o da bruma’nın süratine bağlamıştı tüm umutlarını. portekizli genç, maçın başında bu süratinden ürün alacakmış gibi hissettirse de güneş süper bir hamleyle onun önünü kapadı:

    marcelo sol stoperden sağa kaydı. bruma’nın necip’le değil, onunla eşleşmesi işin şeklini değiştirdi. marcelo yan durarak bruma’yı bezdirdi koşularından.

    maçın özellikle normal sürenin sonunda değişip beşiktaş’ın cenk’le bolca pozisyon yakalamasının altındaysa 73’te güneş’in 4-4-2’ye dönüşü var.

    galatasaray’ın kalesinde muslera devleşmese ya da cenk biraz şanslı olsa maç normal sürede bitecekti aslında.

    uzatmalar ve penaltılarsa bir ustanın işi: galatasaray’da her kritik maçın, finalin, kupanın adamı muslera’nın.

    jan olde riekerink eldeki malzemeyi geliştirdiğini hissettiriyor. üstelik malzemesi gerçekten kısıtlı. beşiktaş’ta oynamayan gökhan, adriano, sosa, rhodolfo’nun hemen hemen hepsi galatasaray 11’inde oynayabilirler.''

    uğur meleke
App Store'dan indirin Google Play'den alın