resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8921
    kendisi gittiği gün kesin iyi top oynarız demiyorum ama kendisi gitmeden de iyi top oynayamayız.en azından uzun vadede.

    taraftarımız her sezon kendisini gömüyor ama ne hikmetse transfer sezonu gelince sadece yanına adam almaktan bahsediyoruz.ya arkadaş şunu anlayın artık kendisi ile 2 merkez orta sahalı bi sistem yürümez.maalesef yürümez.

    4 2 3 1 diziliminde merkezindeki iki adam da box to box olcak.yani biri sadece top yapsın diğeri tek başına ortasahayı parsellesin diye bi durum yok.onu yapan adamlar vidal,modric,pogba falan ki onlarında yanında alonso kroos marchisio falan oynuyor.

    kendinizi bi stoper veya bek gibi düşünün;orta saha oyuncusuna niye pas verirsin? topu hücuma taşısın diye.selçuk ise bunun yerine topu geri verip kayboluyor.bakın günümüz merkez oyuncularında ya çabuk ya güçlü olacaksın kendisinde ikisi de yok varsa da ben görmüyorum.

    galatasaray neden topu kendi yarı alanından bu kadar zor çıkartıp bu kadar kolay boşluk veriyor ? kaldı ki daha kötüsü bu adamın yanındaki adamları harcıyoruz belki de selçuk yüzünden.sneijder orta sahaya gelmekten ne derman kalıyor adamda ne tehlikeli bölgede topla buluşabiliyor adam gelmezse de oyun kuramıyoruz.

    merkez orta oyuncuları günümüzde bence en önemli oyuncular.hele de 2 oyuncu varsa o bölgede.maalesef selçuk olduğu sürece o tempolu basan galatasaray zor görünüyor.lig de belki ama cl için imkansız bakın çok eminim.

    ben 3 yıldır her maç öncesi şunu diyorum:"umarım beni yanıltır ve eski günlerine döner" ama maalesef olmuyor bi türlü.yine de umarım yanılırım diyorum hala.
App Store'dan indirin Google Play'den alın