• 68
    beşiktaş'ın sol kanadında tosic ile olcay, sağ kanadında beck ile kerim frei ile başlaması bekleniyormuş. adriano'nun bir sakatlık olmadıkça bir oyuncu değişikliği harcanarak oyuna alınacağını düşünmüyorum. bundan başka gökhan gönül'ün de sakat olduğu söyleniyor. orta sahada tolgay, atiba ve oğuzhan var. yedek kozları itibariyle quaresma, aras ve sosa'ya sahipler. quaresma'nın yorulmuş bir rakibe karşı oynayabilecek olması, aleyhimize olduğu için öne geçmemiz çok önemli. böylelikle bjk'yi strese sokarsak, quaresma saçmalayabilir bencilliğiyle. öte yandan forvette gomez kadar tehlike teşkil edemeyecek bir cenk var.

    bana kalırsa orta sahaları üstünlüğü ele geçirmemeli. bu noktada tek artımız, tolgay'ın bir senedir resmi maç görmemesi. beşiktaş'a karşı koyabilecek bir dinamizm olması yönünden tolga ciğerciyle başlamak fena olmayabilir diye düşünüyorum.

    onun dışında forvet hattımızda podolski'nin tolga zengin'i ağlatması lazım. keza sneijder'in bombalamalarına da uzun zamandır hasretiz. kanatlardan bruma ve sinan'la ciddi gol tehdidi oluşturduğumuzu da düşünüyorum.

    ezcümle, iki takımın da savunmada zaafları olsa da, bjk bu zaafını daha çok takım savunmasını bizden daha iyi becerebilmesiyle bertaraf edebilir. ancak bizim her iki kanattan da delici hücumlarımız bjk'yı ciddi tehlikeye sokabilir. bence en önemli sıkıntı orta saha ve ortaya koyabileceğimiz maksimum direnç. eğer beşiktaş'a bu bölgede cevap verebilirsek, beklenen 11'ler itibariyle daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim.

    izleyip göreceğiz. bir ön libero ve bir stoper transferiyle çok daha iyi durumlara gelecek hale geldik, buna da şükür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın