• 67
    (bkz: bu gün günlerden galatasaray)

    öncelikle dikatli olmamız gereken, topu ayağımızda tutup beşiktaş'a vermememiz gereken maç. şunu bilmemiz gerek beşiktaş geçen sezonun en iyi oyununu oynayan takımdı ve orta sahası bize göre daha iyi ve daha dinamik. ayrıca orta saha oyuncuları bir arada oynamaya alışık. diğer husus ise beşiktaş bekler konusunda bizden daha iyi eğer gökhan ve adriano oynar ise her koşulda bizi zorlayacaklar.

    bizim için en önemli avantaj ise hücum hattımız çok formda. özellikle bruma ve sneijder için özel önlem alacakalar. eğer eren ileride biraz top tutmayı başarabilirse beşiktaş kalesinde kesinlikle gol görecek ve hatta fark bile atabiliriz. dediğim gibi en önemli husus hücumda biz ne yapacağız.

    diğer önemli husus ise selçuk bize bu maçta ne verecek ve ne kadar topu doğru kullanacak. selçuk büyük maçlarda genel olarak iyi oyanayan bir oyuncu ancak bu maçta hücumda ne kadar defansta ne kadar kalacak bu çok önemli. eğer tolga gerekli dinamizmi sağlarsa selçuk, sneijder, bruma, sinan ve eren ile kabus yaratabiliriz ki bu tolga veya orta sahada kim oynayacaksa onun elinde.

    savunmada ise su anda çok büyük problem var ki kim oynayacak belli değil. chedjou hazır değil, serdar güven vermiyor ve elimizde standartını bildiğimiz hakan kalıyor ki o da çok ağır kalıyor. bekler de ise linnes sanırım sakat ve oynama durumu belli değil. yine de linnes chedjou serdar carole ile başlayacağız gibi duruyor. tek tesellim sabri ile başlamayalım.

    son olarak taraftarlar olarak bir kupa maçında da meşale yakıp oyunu soğutmayalım ki adam gibi maç izleyelim. zaten işin ucunda kupa varsa en büyük favori biziz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın