• 6702
    aslinda sozluk ile olmasa da galatasaray ile ilgili oldugunu dusunuyorum. ben eksi'de yazarim ve bu ara feto ve bazi eski futbolcularimizin feto ile iliskileri yuzunden kulubumuzun adi eksi sozlukte saldiriya ugramakta.

    benim ricam - aman baska dert mi yok dediginizi duyar gibiyim - eksi sozlukte yazan sozluk yazarlarimizdan olabildigince kulubumuzun adini lekeleyecek yazilara karsi yazarak savunmamiz. ben eksi'de bir tane yazdim cunku dayanamadim. ergen fenerlilere kulubumuzu birakmamaliyiz. bu mobbing basina da yansiyacak oyuncularimiz besiktas maci oncesi yipratilmaya calisilacaktir.

    ekside yazan dostlarimdan benim ricam kulubun sozlukteki basligini olabildigince ergen asalak fbjk'li (duzgun olanlari tenzih ederim) taraftar kiliklilara birakmayalim. kimine gore onemsiz ama sonuc olarak bu kulup hepimizin. adini savunmasi da bizim isimiz, godaman yoneticilerin degil. herkes elini tasin altina koymali bu donem. yerli oyuncuymus yabanciymis, hamza riekerink terim su bu. bu ara birlik olalim. olmamiz lazim. her platformda....
App Store'dan indirin Google Play'den alın