resim
Umut Bulut
Takım:Sarıyer
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 4501
    yazılanları okuyorum aklım almıyor. karakterli oldugundan bahsettiginiz bu adam şu an galatasaray takımının futbolcusu olmadıgını kendiside biliyor. taraftarın kendisinden nefret ettiğini de çok çok iyi biliyor.

    artık kafanıza sokun şunu; para tatlıdır, ' alırım paramı iki maç koşarım sağa sola , gol atamıyorum zaten farkındayım ptt 1. lig santraforu olabilecek yeteneğe dahi sahip değilim ama galatasaray futbolcusuyum kontratım var kazanıyorum, isterseniz anama sövün, yuhalayın farketmez ' kafasında bir adamdır umut bulut. bunu bir ağzıyla söylemediği kaldı siz hala umut adamdır umut karakterlidir diyebiliyorsunuz.

    karakterli futbolcu nedir biliyor musun arkadaşım; ' bu kulüp çok büyük, hedefler çok büyük, ben bu kulübe emek verdim karşılığını fazla fazla aldım, ama artık yetemem ben bu takıma, hocam da böyle düşünüyor tüm camia da. bu nedenlerden ötürü kendime futbol hayatımı sonlandırabileceğim bir kulüp bulup ayrılmalıyım ' diyebilen insandır.

    böyle futbolcu çok mu oldu, çok mu var deme bana, bende biliyorum olmadığını, ama bu karakter kavramının niteliğini değiştirmiyor değil mi?

    o halde umut çok karakterli futbolcu yesin paramızı da helal olsun amk demeyeceksin bana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın