resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3070
    --- alıntı ---

    sakarya cumhuriyet başsavcılığı’nın, hakan şükür ile babası semet şükür’ün fetö’ye finansal destek sağladıklarını belirlemesi üzerine mahkeme mal varlıklarına el konulması kararı verdi. hakan şükür ve babası semet şükür’ün tüm mal varlıklarının değerinin yaklaşık 200 milyon lira civarında olduğu belirtiliyor.

    --- alıntı ---

    futboldan kazandıklarını ama siyaset, ama ticaret, ama cemaat şeklinde bir şekilde değerlendirmiş ve hatırı sayılı bir servete erişmiştir hakan şükür. bugün ise 15 temmuz darbe olayında fiili bir rolü bulunmamasına rağmen cemaat mensubu olduğundan kendisinin ve babasının tüm mal varlığına el koyulma kararı alınmış.

    bu insanın yıllardır vermiş olduğu emek ve karşılığında kazanmış olduklarını yargısız bir biçimde belki de üzerine atılacak iftiralarla birlikte kaybedecek mi? evet.

    hakan şükür'ün sporcu kişiliği ve efendiliğini daima takdir ettim. ne zaman ki akp ile birlikte meclise girdi işte o zaman ben hakan şükür'ü sadece eski maç görüntülerinde sevmeye devam ettim.

    ismi ve vazifesi ne olursa olsun tüm cemaatçi yapılanmalardan hayatım boyunca uzak durdum ve hiç bir sempati beslemedim. ama zamanında cemaat ile kol kola yürüyenler, siyasi ve ticari olarak güç kazanıp bir yerlere gelenler şimdi cemaat tü kaka pis eee eee diyerek işin içinden sıyrılıyorlar.

    o zaman soruyorum. hakan şükür o mal varlığını yaparken hala daha siyasetin içinde olan ya da zamanında olmuş kişiler kuru milletvekili maaşına mı tamah ettiler? ticaretle uğraşanlar bir dükkan açıp bağ-kur primi ödeyerek sabah akşam önünde çay içip tavla mı oynadılar?

    kimse salak değil demeyi çok isterdim.

    herkes cemaate yakınlaştı ama az ama çok bir menfaat sağladı.

    hakan şükür varken kazandığımız şampiyonlukları iptal edelim.
    hakan şükür'ün kazandığı gol krallıklarını iptal edelim.
    kulüp olarak hakan şükür'e verdiğimiz yıllık maaş + primlerini yasal faizleriyle geri alalım.
    milli takımın dünya 3. lüğünü fifa ya yazı ile güney kore'ye devredelim.
    uefa ve fifa organizasyonlarında hakan şükür'ün kadroda olduğu her maç için karşı takıma tazminat ödeyelim ya da tam karşılığı organizasyondan men edilmemizi talep edelim.

    akp nin 2002 yılından 2013 yılına kadar genel ve yerel seçimleri iptal edelim.
    ihaleleri kontrol ederek cemaat ile ilişkili kişilerin kazanmış olduğu ve hatta teklif verip diğer firmanın fiyatını yükseltmiş olduğu ihaleleri de iptal edelim.
    ösym nin gerçekleştirdiği tüm sınavları iptal edelim.
    atamaların hepsini iptal edelim.
    askeri, yargı ne tür atama varsa hepsini iptal edelim.

    ama kandırıldık. hepimiz kandırıldık.

    sonuç olarak hukuki olarak bir usulsüzlük varsa tüm ma lvarlığı hazineye aktarılsın. ama sadece hakan şükür için değil zamanında bu oluşumdan menfaat sağlayan herkes bu menfaatlerini hazineye devretsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın