• 13
    öncelikle cemaat terör örgütü mü bilmiyorum. 3 yıl sonra iktidarın bunlarla barışmayacağını ben nereden bileyim? 3 yıl önce fetoş' a terörist desen hakkında dava açılırdı, bunların arası bir şekilde düzelirse 3 yıl sonra şimdi söyledikleriniz için yine dava açılabilir belki. belli olmaz bunların sağı solu. sürekli dönüyorlar çünkü.

    cemaatin olayına gelince de bazı dönekler gibi öyle son 3 4 yılda değil yıllardır en başındna beri dincilere, cemaatçilere karşıyım ben zaten.

    galatasaray' ı ele geçirmek istemiş midir, olabilir. geçirebilir mi? geçiremez. çünkü galatasaray' ın idaresi kandırılacak ıq' ya sahip insanlarda değildir ki mesela kandırılıp kandırılmamak da değil. şu an terör örgütü olan cemaat, terör örgütü kimliğini gizleyerek birilerini kandırmış, kendisinin bir hizmet hareketi olduğuna inandırmış olabilir. zira defalarca kandırılan birileri için bu son derece normal bir olay. ancak kendisinin bir hizmet hareketi olduğunu iddia eden ve karşısındakini buna inandıran cemaatin, bu kandırma sonucunda elde ettikleri de zaten hukuka aykırıdır. yani sen bir terör örgütünü hizmet hareketi zannedip de onun hukuksuzluklarına ses etmediysen yine suç işlemişsindir. tabii hukuk devletleri için bu böyledir, türkiye' de daha farklı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın