• 8
    beni de aradı aynı numara. sizin için özel olarak hazırlanmış kahve fincan takımı ve forma göndereceğiz adresinizi ve kredi kartı numaranızı verir misiniz dediler.

    ben gsstore'dan alırım alacağımı ne alaka dedim. üstelik kredi kartı numaramı neden vereyim bana telefon eden birine diye sert çıktım.

    arayan bayan bayağı profesyoneldi, galatasaray aşkı, takıma katkı falan diye ısrar edince, tamam gönderin ama kredi kartı ile kapıda ödemeli gönderin kabul ediyorum dedim. (çünkü göndermeyeceklerinden emindim) öyle bir uygulamamız yok dedi ve vaz geçti ısrarından bayan.

    daha sonra telefonumu nereden buldular ve galatasaraylı olduğumu nereden biliyorlar diye düşündüm. benim galatasaraylı olduğumu ve telefon numaramı sadece galatasaray.org adresine vermiştim. kesinlikle ordan almışlardır dedim ve 19 05 ile biten telefonu arayıp konuyu aktardım. ilgileneceğiz deyip kapattılar.

    içerden bir adamları vasıtasıyla bu numaraları sızdırmış olabilirler. 0212 975 05 75 numarasından arayanlara asla kanmamalı çok dikkatli olunmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın