resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 1074
    keşke bir sezon bizde oynamayı kabul etse de satın alma opsiyonu eksik kalsa.

    yahu arkadaşlar, rica ederim elinizi vicdanınıza koyun. hadi diyelim adamlar bizi kırmayıp 25 milyon euro satın alma opsiyonu koydu. gelecek yaz verebilecek miyiz bu parayı? yahu biz bruma'dan bu yana çift haneli bonservis bedeli ödemeyi bile başaramamışız, daha 21 yaşındayken yıldızlar topluluğu belçika milli takımı'nda avrupa şampiyonası oynayan bir wonderkid'i, premier lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve dünyanın en zengin kulüplerinden biri olan city'den alma hesabı mı yapıyoruz?

    tamam galatasaray bizim gönlümüzde dünyanın en büyük kulübü ama gerçek hayat diye de bir şey var yahu. eğer denayer metin oktay'ın reenkarnasyonu olan bir fanatik galatasaraylı değilse onu transfer etmemiz gibi bir durum söz konusu bile değil. isterse satın alma opsiyonu 1 milyon euro olsun, hiç kimse city'i bırakıp spor toto ligi'nde oynamak üzere bir kariyer planı yapmaz. şanslıysak bu çocuğu bir sene daha kiralarız, hepsi bu kadar işte.

    merdiven çıkarken "tek seferde 10 basamak çıkayım" dersen yuvarlanır düşersin, çıktığın basamaklardan da olursun. önce kendi sınırlarını bileceksin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın