resim
Vítor Manuel de Oliveira Lopes Pereira
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Shabab
Yaş:56
Uyruk:Portekiz
  • 417
    neden fenerbahçe gibi bir kulübe geldiyse aynı sebeple istifa etmemek istemektedir; para. kariyerine düşkün adam fenerbahçe'ye gelmezdi zaten. arabistan'a da gitmezdi.
    bu tarz insanları anlamıyorum. git portekiz'de baş altı bir takımda yardır, ne bileyim git fransa'da hatta belçika'da takıl, rüştünü ispat et fırsatın varken. vitor ne yapmış? para için yunanistan arabistan türkiye'de takılmış. demek ki parayı futboldan daha çok seviyor ve futbol adına bir yaratıcılığı yok. hasbelkader doğru yerlerde doğru isimlerle kariyerine başlamış sonra bunu nakde çevirmeye kasmış. zaten kendisiyle ilgili olumlu ifadelere bakarsanız hep antrenman disiplini falan var. taktik falan boş. pasaport da güzel.
    fenerbahçe'yi sevmiyorum evet ama ülkeme böyle insanların gelmesi beni rahatsız ediyor. yöneticiler neden böyle şeyleri düşünmez diyorum önce; sonra nerede yaşıyorsun diyorum kendime. ab başmüzakerecisi doğru düzgün ingilizce bilmiyor, damattan enerji bakanı yapıyoruz falan. neyse konu dağılmadan toparlayayım; ne hali varsa görsün. benim derdim bana yeter:(
App Store'dan indirin Google Play'den alın