resim
Luis Pedro Cavanda
Takım:-
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Belçika
  • 163
    bak burada çoğu kimse cavanda'ya laf etmez. özellikle de cavanda'nın trabzonspor'a ilk geldiğinde oynadığı oyunu hatırlayanlar. bizim burada kızdığımız nokta trabzonspor bu oyuncuyu her türlü gönderecekken, bizim olcan, umut ve tarık'da yaşadığımızı yaşarken, neden trabzonspor'u kollar gibi bir hareketle, adamların belki de bonservissiz anlaşmasını fesh edeceği adamı üzerine bonservis vererek aldığımız. bu durum bizi inanın sinirden kendimizi skme psikolojisine getirdi.

    maaşı normal, ona lafımız yok. ama bir kez de biz ayık olalım, mal bulmuş mağribi gibi atlamayalım her şeye.

    kasımpaşa'sına ayrı kıyak geçersiniz, bursa'sına ayrı, trabzon'unu ayrı... sonra taraftardan bileklik almasını, forma almasını beklersiniz.

    taraftarın yaz boyu üzerinde anlaştığı tek isim olan lucas leiva'yı alamaz muadili olarak hayatında göremeyeceği paralar verip, yine sakatlık geçmişi olan bir oyuncuyla risk alırsınız. bu taraftar belki de forvetsiz oynamayı bile göze almıştı ama ön liberosuz oynamak istemiyor, bu kadar zor mu bunu görmek?!

    ayrıca kıyak yaptığınız trabzonspor taraftarını, ve takımını çiçeklerle karşılayıp şike sürecinde destek bulduğu tek camiayı,

    https://s.instela.com/...trabzon--i502977.jpg

    http://fotocdncube.fanatik.com.tr/....jpg?w=658&h=370

    şunlara rağmen trabzon'a gittiğimizde gördük. takımımıza, oyuncularımıza edilen küfürleri gördük. bize duyulan nefreti gördük.

    2010-2011 sezonu şampiyonu orospu çocuğudur dedik ama bizi yok saydınız. kendi kişisel çıkarlarınız, kişisel ilişkileriniz için galatasaray'ı kullandınız.

    şimdi gidip en zor zamanında trabzonspor'a koltuk çıkmanın anlamı var mı? üstelik de biz ceza almışken ve uefa'yı ensemizde hissederken...

    neyse bu durum cavanda'dan bağımsız... kendisi aklını futbola verirse ki takımda müthiş bir hava var, müthiş hızı ve fiziksel gücüyle bize eboue etkisi yapacaktır. oyuncuyu destekliyoruz.

    hoş geldin cavanda yolun açık olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın