resim
Luis Pedro Cavanda
Takım:-
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Belçika
  • 160
    uzun zamandır entry girmiyordum. dursun özbek yönetimi o kadar rezalet işler yapıyor ki ben ve benim gibi takımın her konuda şedit bir savunucusu olan renktaşları bile çileden çıkarıp soğutmayı başardı. belki de yapılmak istenen bu ki bu apayrı değerlendirilmesi gereken bir konu.

    ama artık bu son cavanda transferi ayrıntılarını okuyunca sabah sabah kan beynime sıçradı. yukarıda andrei taganov'un alıntısında yazıldığı gibi "olay cavanda değil de, herif bizim oyuncumuz olmuş olsa hem bedava yollayıp hem maaşının yarısını biz öderdik. millet bunu biliyo da kızıyor"

    arkadaş başka bir takımın göndermeye çalıştığı bir oyuncuyu 1 850 000 euro bonservis ödeyerek almak (henüz resmi olarak açıklanmadı ama basında yazılanlar hep doğru çıktığı için resmi rakam olarak varsayıyorum) eylemini anlatabilmek için hangi kelimeyi kullanmak lazım bilemedim. enayilik mi desem, hırsızlık mı desem, kulübü dinamitlemek mi desem bilemedim. hangisi daha kötü onu da bilemedim. sorun sırf cavanda transferi de değil. diğer tüm transferlerdeki ödenen paraları da düşününce gerçekten iyi niyetli olan, haram helal duygusu olan ve kafası az biraz çalışan bir insanın havsalasının almayacağı işler bunlar.

    bu futbolcular iyi olsa bile şimdiden taraftarın gözünde kredisini azaltmayı da bu şekilde başarmış oldunuz. ne diyeyim helal olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın