• 387
    ömrümüz yeterse zamanı geldiğinde özür dilediği, belki de ağladığı günleri göreceğiz. 75 yaşındaki hocası öldüğünde kime tapacak? evet, kendisinin yaptığı insana tapmaktır, başka bir şey değil. ciddi psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum. normal bir insan davranışı değil. beni asıl üzen enes değil. enes ergen ruhlu manyağın teki. bizim kral dediğimizin durumu şu an enes'ten pek farklı değil. 2 haftadır ses seda yoktur, bir açıklama yapmadı diye biliyorum. hakan şükür de er ya da geç tıpış tıpış gelip özür dileyecektir. olup biteni görmemek için kör olmak gerekir.

    siyasi bir kişinin arkasında durursunuz, dini bir kişinin arkasında durursunuz, yolunuzdan dönmezsiniz... her şeye tamam lakin o kişi ülkeye savaş açıyorsa, ülkenin istihbaratını yabancı devletler ile paylaşıp kendi ülkesine aleyhine yalanlarla birlikte pazarlayıp propaganda yapıyorsa ve sen hala yanında durup ''o yapmadı o yapmadı'' diyorsan ya ağır cahilsin ya da hainsin. enes hain falan olamaz. cahil amk. bildiğin beyni yıkanmış. bu yüzden er ya da geç özür dileyecektir. pişman olacaktır. şu anki inatlaşması ergenlik ve ciddi ruhsal bozukluğun sonucu. hakan şükür? 46 yaşında, çocuk değil. cahil değil. beynini yıkatacak kadar salak değil. hain midir? değildir elbette. cemaatin reklam yüzü. başka bir şey değil. hala bunun farkına varamadıysa bir şey diyemiyorum. gerçekten diyemiyorum çünkü o kadar sevdiğim bir insana küfür etmek istemiyorum. tez vakitte özür dileyip gerçeklerin farkına varmasını umuyorum.

    enes'in babası ile ilgili durumuna gelince. gündüz görüp sahte olduğunu düşündüm. bir akademisyene ait olamayacak seviyede bir yazı dolaşıyordu. daha sonra enes cevap verince gerçekliği anlaşıldı. belki de anlaşmalıdır? bilemiyorum. her halükarda korkunç bir durum. adam soyadını gülen yapmış. bu adam bu kafayla nba'de nasıl oynamayı başarıyor hala anlamıyorum. yetenek ile zeka ters orantılı herhalde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın