resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 122
    yahu ben internet tabiriyle muhasebeci bir taraftarım. ama illallah geldi. matematiğim iyiydi sıfıra vurdu. tolga ciğerciyi bilmem. ama kulübümü biliyorum. (eğer söylenen rakamlar doğruysa) bu kulübün bu paraları verecek lüksü yok. önüne gelene 3, 4 milyon bonservis, 2 milyon maaş. hem de eurosundan.

    her entryme "serdar tipinde futbolcu gerekiyordu." diye başlıyorum. neden parayı eleştirmek gerek ama o tip bir adamda lazım. delirttiniz beni. ikilemler arasında ikilem bulur oldum.

    şunu da anlıyorum. umut bulut 1.8 alırken as santrafor diye aldığın adama 1.7 vermen zor olur. kabul, ama bu da olmaz ki arkadaş. benim çok üzüldüğüm bir adam rodriguez... adamdan gram fayda alamadın ama yine para kazandın. carole taş gibi bek, talibi var deniyor. sıradaki avrupa vitrininde bu trend sayesinde değeri daha da artacaktır. yanlış anlamayın genç oyuncuya yönelin falan demeyeceğim. o öyle ha deyince olmaz. bu kadar sığ bir iş değil o. ama gerekirse bir kaç sene şampiyonluk hedefleme ama düzelt şu çarpıklığı. obsesyon ve obezlik arasında gidip geliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın