• 2
    ev sahibi brezilya'yı 20 sayı farkla dağıtan avustralya ile ilk maçında favori fransa'ya karşı hücum zaafiyetiyle kaybeden potanın perilerinin karşı karşıya getirecek olan maç.

    rakibimiz hazırlık döneminde oynadığı 9 maçta kanada, ispanya ve amerika birleşik devletleriyle oynadığı 3 maç dışında diğer maçlarında rakiplerini tabiri caizse parça pinçik etmiş, hazırlık döneminin başındaki ispanya ve italya maçları hariç 80 sayıdan aşağı düşmemiş, 100 küsur sayı yediği amerika maçı haricinde rakiplerini 70 sayı barajının altında tutmuş hatta kamerun'a 82-28'lik skorla ayıp etmiş. bugün 30 sayı atabildiğimiz fransa'yı ise 1 hafta önce hazırlık maçında 76-67 mağlup etmişler.

    40 dakika boyunca savunma konsantrasyonunun yine üst seviyede kalması gereken bir karşılaşma olacak. bugünkü mağlubiyete rağmen bu takımı 70 hatta 60 sayı altında tutabilecek bir takım olduğumuz aşikar. gel gelelim zaten hücum gücü ve etkinliği sınırlı olup bir ya da birkaç oyuncusunun ekstra katkısına muhtaç olan potanın perilerinin skor olarak nereye kadar gidebileceği maçın kilit noktası olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın