resim
Olcan Adın
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 2047
    kadro dışı bırakılan oyuncuların tekrar kadroya alınmasını ben hazmedemiyorum. sanki başka oyuncu yokmuş, elimiz mahkummuş gibi bir durum ortaya çıkıyor, tekrar kadroya alınca. sadece olcan için değil tüm oyuncular için diyorum.

    bu olcan adlı arkadaş iki senedir bizde ve ne yaptı diye soruyorum kendime, verebildiğim prandelli ile ilk sezon maçımız olan bursa maçında attığı ve fener maçında attığı goller dışında başka birşey yok. yani demek istediğim oyuncu iki senede kendini salmışsa, eski performansından çok uzak bir grafik çizmişse, kusura bakmasın ama bırakalım da kadro dışı kalsın.

    eğer futbol oynamayı istiyorsa parayı öncelik yapıp futbol hayatını bitirmez ve kendisini isteyen bir takıma gider. yok önceliğim para, bir kuruşumu bırakmadan gitmem diyorsa, a2 ile güzelce antrenmanını yapsın ve gözümüze gözükmesin. parası neyse de veririz artık. kimlere kimlere ne paralar verdik batmadık, olcan'ın maaşıyla da batmayız.

    velhasıl ben jor hocamızın kadro dışı bıraktığı hiçbir oyuncunun tekrar kadroya alınmasını istemiyorum. gerekirse alt yapıdan birini oynatsınlar ama yine de almasınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın