resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3065
    burada "papen şöyle, tanju böyle" diye futbolun abisi hakan şükür'ü korumaya çalışan yazarlar bir de ümit karan'ı ve evren turhan'ı dinlesin.. güneş balçıkla sıvanmaz dostlar, yarın başkaları da aynen böyle çıkar konuşur, verecek cevabınız kalmaz artık, yapmayın bunu.. sınavlarda, işe alımlarda vs. milyonlarca insanın hakkını nasıl yedilerse aynısını futbol aleminde yapan bir çete var işte, hakan şükür de bunların başı.. bunu ısrarla reddetmeniz galatasaray taraftarını leş gibi kokan bir hale sokuyor, kendinize bunu yapıyorsunuz, bari bize yapmayın..

    ümit karan'ın açıklamaları:

    --- alıntı ---
    "ben bunlara biat etmediğim için beni bitirmeye çalıştılar. kariyerimin en verimli dönemlerinde hep yedek kaldım. futbolu çok erken yaşta bıraktım. çünkü bırakmaya zorlandım. benim zamanımda haftada bir ya da iki kez toplanırlardı. gençleri çağırır kendilerinin tarafına geçmelerini isterlerdi. eğer karşı çıkan olursa zaten bir daha oynayamazdı."

    "hakan şükür benim yıldız olmamı hiçbir zaman istemedi. ben de bunlara biat etmedim. spora başladığım ilk günden beri bunlar futbolun içindelerdi. en iyi olduğum dönemde bile beni milli takıma çağırmıyorlardı. kendilerinden olmayan insanları dışlıyorlardı. o günden beri bu mücadeleyi sürdürüyorum.”

    “sadece kamu kurumlarından değil, büyük bir temizlik lazım. şike davasıyla yıllardır hakkım yeniliyor ve sırf bu yüzden teknik direktör olamıyorum. şike davası sürecinde cezaevine girdiğimde eşimden 150 bin dolar para istediler ki beni çıkartsınlar diye. ben hiçbir zaman bu vatan hainlerine biat etmediğim için beni hep bitirmeye çalıştılar. futbol camiasında bu terör örgütüne hizmet ettiği bilinen kişiler var, bir de bilinmeyenler var. o perde arkasındaki isimlere kadar hepsi temizlenmeli. ben bunun savaşını vereceğim.”
    --- alıntı ---

    evren turhan'ın açıklamaları:

    --- alıntı ---
    "onlar olmasa daha iyi bir seviyede olabilirdim. futbol hayatım boyunca hak etmediğim halde çok yedek kaldım. haksızlıklar o gün de vardı ama artık herşey gün yüzüne çıktı. bu insanlar hak ettiği cezaları görmeli. ülkemiz bunları hak etmiyor. futbolumuz da temizlenmeli."

    "yıllarca tüm kulüplere sızdılar. en alt ligden, en üst lige kadar. hepsini kandırdılar. teknik direktör seçimlerine, sahaya çıkacak kadroya bile karıştılar. bizden de sürekli para istediler. toplantılara çağırdılar. biz onlarla hareket etmedik diye her gittiğimiz takımda karşımıza çıktılar. devamlı dışlandık. benim yarım etmeyecek futbolcular çok önemli transferler yaptı."

    "çok yetenekli ve çok kaliteli insanlar zor şartlarda futbol oynadılar. hiçbir yerde dikiş tutturamadılar. çünkü her yerde onlar vardı. onların adamları hemen takım buldu, futbolu bırakır bırakmaz teknik adamlığa başladı. bizim gibiler yine dışarıda kaldı."
    --- alıntı ---

    kaynaklar:
    http://amkspor.sozcu.com.tr/...im-yeniliyor-510573/
    http://www.hurriyet.com.tr/...eto-itirafi-40175263
    https://www.gercekgundem.com/...omba-feto-aciklamasi

    bu da iki futbolcunun sporda fetö yapılanmasını konuşmak için katıldığı program, mideniz kaldırırsa izleyin:
    https://www.youtube.com/watch?v=SYvdyzDKg80

    peşin not: sabah, atv, hürriyet, doğan medyasının alayının amk.. bu açıklamaların bir yerde yapılması gerekiyor ve bu futbolcuların kullandıkları medya kanalları bunlar, oradan vurmayın, hakan şükür'ü korumak için konuyu başka yerlere çekiyorsunuz çünkü, bel altı vurmayın.. bunları söyleyen galatasaraylı eski futbolcular, ve sayıları da gittikçe artıyor, daha iyisini biliyorsanız çıkın siz de söyleyin..

    ama millete "gs taraftarı hala hakan şükür'ü savunuyor" dedirtip de bizi de bu pisliğin içine çekmeyin..
App Store'dan indirin Google Play'den alın