• 5238
    yönetiminin yerli piyasadaki oyunculara yüksek bonservis bedelleri ödemesine ve bundan sonra da ödeyecek olmasına kendini alıştırması gereken taraftardır.

    çünkü gözlemleyebildiğim kadarıyla bu yönetim her seferinde gerçekten ucuz maliyetli, kaliteli, scout transferleri yapmak için işe girişiyor. ancak konuşulan transferlerin total maliyeti uygun bile olsa yabancı kulüplere peşin para verme konusunda hazır finansman ve ffp krilterlerine takılıyor. dolayısıyla mecburen iç piyasadaki oyunculara dönüp, kulüp başkanlarıyla olan ahbaplıklarıyla, bonservisleri uzun taksitlere kolay ödeme koşullarına dönüştürüp serdar - eren derdiyok gibi transferler yapılıyor.

    bu oyuncular kötü oyuncular mı, hayırl. konuşulan paraları ederler mi? o da hayır. ancak şark kurnazlığı konusunda doktora yapan anadolu takımları piyasanın bug'ını bulmuş yine. 2 milyon peşin paran varsa git avrupadan adam al, ama 500 bin 500 bin taksit ödeyeceksin gelip 3 milyonluk serdar'ı benden 4 buçuk milyon'a almak zorundasın diyorlar. sen de ffp sopası yüzünden mecbur kabul ediyorsun.

    banka kredisi faiziyle uğraşmamak için gidip iğrenç bir lokasyondan taksitle ve ederinden fazlaya emlak konut evlerinden birini almak gibi bir durum yani:)

    bu kısır döngüden memleket futbolu adına iyi bir şey çıkar mı, pek sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın