resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 379
    yaşanan bilgi kirliliği ardından net durum ortaya çıktı diyebilirim. transfer sürecinin gelişimi şu şekilde oluyor.

    ilk olarak oyuncu ile görüşülüp yıllık 2 milyon eurodan anlaşılıyor. oyuncu yönetim ile görüşüp galatasaray'a gitmek istediğini bildiriyor.

    (bkz: #1989251)

    bundan sonra ilk teklifimizi 2.5 milyon euro artı umut artı donk şeklinde yapıyoruz. kasımpaşa'nın dönüşü 4.5 milyon euro artı bu 2 oyuncu.

    (bkz: #1991827)

    umut bulut ve ryan donk'un yıllık ücretleri kasımpaşa'nın karşılayabileceğinin çok üzerinde. kısacası gönülsüzler. transfer bu noktada askıya alınıyor.

    manchester united mağlubiyeti ardından teknik heyet ile yönetim arasında yapılan telefon konuşması ile transferleri hızlandırmak zorunda olduklarına karar veriyorlar. sonrasında dursun aydın özbek turgay ciner ile kahvaltıda bir araya geliyor. ilk teklifimiz olan 2.5 milyon euro artı umut artı donk şartlarında anlaşma sağlıyor. dursun özbek oyuncuları kendisinin ikna edeceğini sorun olmadığını belirtiyor, el sıkışıp ayrılıyorlar. ancak yapılan görüşmede ne umut bulut ne de ryan donk gitmek istemediğini başkana bildiriyorlar. hatta bir daha galatasaray forması giyemezsiniz; gidin denmesine rağmen oyuncular ayrılmayacaklarını yönetime iletiyorlar.

    bu noktadan sonra (ki kap bildirimi yapılmış) kriz yaşanıyor. dün sabah saatlerindeki bu krizi çözmek için önce umut bulut ve donk'un yıllık ücretlerini galatasaray karşılasın formülü ortaya atılıyor fakat sonra bu kabul görmüyor. kasımpaşaspor 6 milyon eurodan açtığı kapıyı 4 milyon euroya düşürünce kriz çözülüp yeniden el sıkışılıyor.

    netice itibariyle eren derdiyok 3 yıllık sözleşmeye imza atacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın