resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 375
    ben bu işi gerçekten anlayamıyorum. kasımpaşa küçülmek istiyor. erenden para kazanmak istiyor. biz eren'i istiyoruz ve bunu yaparken bazı oyuncuları da kasımpaşa'ya göndermek istiyoruz. işin güzel kısmı kasımpaşa'da benim önerdiğim oyuncuları istiyor ama maaşlarını ödeyemeyeceğini söylüyor. neden bu kadar pürüz çıkıyor anlayamıyorum.

    3 oyuncu yazalım;

    donk
    umut
    olcan

    kontrol etmeye çok üşendim mabadımdan kazançlarını atıyorum. donk 1,5 milyon eruo alsa, olcan 1,6 milyon euro alsa, umut zaten 1,8 milyon euro alıyor. etti mi sana 5 milyon euro. eren'de 1,5 falan alıyor diye hatırlıyorum.

    şimdi biz desek ki al 2 milyon'u ve bu oyuncuları ver eren'i bitsin bu iş. ne oluyor böylece eren'e verecekleri maaş donk'a gidiyor. olcan ve umut'un zaten maaşlarının 2 milyon euro'luk kısmını ben veriyorum zaten. geriye 1 milyon euro kasımpaşa'dan çıkmış olacak.

    hadi eren'e 2 milyon euro vereyim. cebimden çıkan 4 milyon euro ediyor. ancak 3 oyuncu gönderdiğim için 1 milyon euro cebimde. hadi kasımpaşa buna da sıcak bakmadı 1 milyon euro daha vereyim hem transfer olsun hem de başa baş geleyim.

    tamam aşırı düz mantık uyguladım. bunun menajer falanda vardır. ancak şuana kadar bizim zarar etmeden bu transferi bitiriyor olmamız gerekirdi. şuan sadece oyuncularla anlaşıyor olmamız gerekiyordu bence.

    ne bileyim kafamda deli sorular.
App Store'dan indirin Google Play'den alın