resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 483
    27 eylul 2009 galatasaray eskisehirspor macinda elano'yu maça sokmayıp yedek kulubesine direk olarak dikmesinin sebebini, elano'yu oynanacak olan 1 ekim 2009 galatasaray sturm graz macina sakladığını düşünenlerin bulunduğu teknik direktörümüz.

    maşallah maşallah.. adam bu yönde açıklama yapmadığı halde o üstün öngörülere hayranlık duymamı sağlamıştır. şahsen bende onun yerinde olsam; şampiyonluk yolunda ligdeki en önemli rakibim benden bir gün önce oynayıp 7 de 7 yapmışken ve elimde böyle muhteşem bir kadro varken, "mal" olduğum için elano'yu ilk onaltı'ya alır, kulübeye kadar getirir ama maç 1-1 olup şampiyonluk yolunda kendi sahamda 2 puan kaybederken maça sokmayıp, puanlı fikstürle oynanan bir kupa turnuvasında, ali sami yen de oynayacağım şutrumgraz gibi sikko bir takıma saklardım. şutrumgraz kim yav. bu turnuvada bu kadro ile galatasaray ali sami yen de böyle boktan bir takımı yenemiyecekse veya teknik direktörü rijkaard bu kadar korkak ise ne işi var bu işlerin içinde.

    konuya böyle bir açıklama getirirken, bir de bülent korkmaz'a korkak derdiniz ya ben ona yanıyorum.. üstelik lincoln mevzuunda adam "lincoln ile konuştum, daha hazır değilim dedi, o nedenle takıma almadım" diye basına açıklama yapmış olmasına rağmen.. bambaşkaymışsınız.

    (bkz: götten element uydurmak)
App Store'dan indirin Google Play'den alın