resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 361
    eğer bahsedildiği gibi umut'un 1 yıllık donk'un da 2 yıllık maaşı verilerek alınıyorsa,

    umut 1.800.000 euro
    donk 1.5 * 2 = 3.000.0000 euro
    +
    ----------------------------------------
    4.800.000 euro yaptı. 1.200.000 euro daha verilirse 6 milyon euro yapar.

    bizim bu anlaşmadan zararımız eren'e vereceğimiz yıllık ücret olacak. o zaman kasımpaşa'da gönderdiği oyuncunun garanti ücreti kadar indirim yapacak.

    tabii böyle bir şey olmayacak. yani 2 oyuncu + 6 milyon euro vermiş olduk.

    burada kar olarak görülebilecek kısım umut bulut'un kadroya girmeden, a2 ile maça antrenmana çıkarak alacağı ücret bu hesaba dahil edilmiş oldu. yani o para her türlü girecekti, takasta kullandık.

    o değil de henüz net olmasa da rakamlar bu civarda olacaktı, bunu bekliyorduk, bu yönetimden fazlasını zaten beklemiyordum.

    ama kasımpaşa bizi ne sikti şu iki transfer döneminde. önce donk'u 2.5'a kitledi sonra maaşını da bize ödetecek şekilde geri aldı, zaten küçülmeye gideceğiz diyorlardı, eren'in bu kadar piyasası olan başka bir yer olmadığından anca bize kitleyebilirlerdi. arada umut'u da aldılar, maaşıyla birlikte. görün bakın aynı umut bulut seneye 600 bin euroya nasıl oynuyor kasımpaşa'da.

    teşekkürler dursun aydın özbek.

    ------------------------------------------

    yalnız tek ricam eleştirirken eren derdiyok'un bir suçu olmadığını unutmayalım, oyuncuya karşı bir cephe olmasın. motivasyonunu bozmaya gerek yok. adamın hiçbir suçu yok. belki de oyunumuza vereceği katkıyla şampiyonluğun kilidini açacak isim olacak.

    hoş geldin eren...
App Store'dan indirin Google Play'den alın