resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 8033
    her futbolcunun, her hocanın olduğu gibi her başkanın da yanlışları vardır. yaptığı iyi transferlerin yanında kötü transfer de yaptığı doğru. bunu onu destekleyenler de kabul ediyor. ancak ben, dışımızdaki galatasaray düşmanı olan* ve içimizdeki galatasarayın büyümesini kendilerinin dışında olduğu için kabul etmeyen düşmanlarımızın* ona olan nefretinden de onun galatasaraya faydalı olmak için çalıştığını anlıyorum.

    batırdı kaçtı diyorsunuz ama o geldiğinde kulüp zaten belli borcun altındaydı ve futbolcu kalitesini hepiniz biliyorsunuz. gittiği zamana baktığınızda belki maddi olarak toparlanamasak da futbolcu kalitesi arasındaki farkı söylememe gerek yok. ki hatırlarsınız adam zaten çıkıp aldığım borçta bıraktım itirazı olan varsa buyursun dedi karşı çıkan olmadı.

    yaptığı yanlış transferler ve yüklü sözleşmeler uğruna yaşattığı unutulmaz günleri*, iktidara boyun eğmeyişi, tffye, şikecilere karşı tek başına yaptığı savaşı çabuk unutuyorsunuz. kendisi zamanında çıkarılan saçma sapan cezaların şuanki yönetimimiz döneminde bir anda azalmasını mantıklı karşılayabiliyorsanız sizlere her mevkiide kullanabileceğiniz yeni transferimiz kevin grosskreutz ile mutluluklar diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın