resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 352
    kendisini transfer olmuş kabul ediyorum ve teknik göz ile paradan bağımsız değerlendirelim.

    eren derdiyok uzun boylu, biraz hantal fakat top ile ilişkisi çok kötü olmayan bir forvet tipi. türkiye ligi için yeterli olacaktır. çünkü türkiye liginde topu ileri taşımakta sıkıntı çekmiyoruz ve genelde oyunun kontrolü tarafımızda oluyor. ha derbilerde ne olur, onu bu ağır haliyle oynatmak mantıklı mı? zamanla göreceğiz. çünkü uzun boyunun avantajı yan toplarda her zaman büyük tehdit, fakat hantal olması büyük bir handikap. bu handikapı 2017-2018 seznunda avrupa'ya gidersek de yaşayacağımızı düşünüyorum. çünkü avrupa maçlarında devamlı önde olamayız oyun açısından. oyunun geride kabul edeceğimiz zamanlar da olacaktır.

    ayrıca kendisi isviçre'de altyapı eğitimini almış ve almanya'da oynamış futbolcu olarak pozisyon bilgisinin üst düzey olduğunu düşünüyorum. kendisinin hantal olmasını pozisyon bilgisi ile kapatabilir. şöyle bir örnek vereyim. italya'nın şampiyon olduğu avrupa şampiyonasını hatırlayın, ve tek forvet oynuyorlardı. tek forvetleri de luca toni idi. luca toni de eren tarzında forvet. yani uzun boylu hantal yapıda.* fakat kendisinin üst düzey pozisyon bilgisiyle pres yaparken iyi yer tutmasıyla bile savunma anlamında çok hızlı olmasına gerek kalmadan katkı verebiliyordu.

    tabi bu konuştuklarımız işin teorik kısmı, eren kendisi işin pratik kısmında umarım çok başarılı olur. zamanla kendisi gösterecek bunu bana. umarım çok başarılı olur.

    hoşgeldin eren.

    edit: ha bu arada bu adamı yedek forvet diye düşünenler varsa, düşünmeyin derim. çünkü ereb gibi iri cüsseli adamlar oynadıkça form tutarlar ve yedek kalarak oynarsa verim veremez. kendisi önümüzdeki sezon 1. forvetimiz olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın