resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 8028
    bir grup yazar tarafindan olumune elestirilen baskandir. yaptigi her transfer tutan, aldigi her oyuncudsn maksimum randiman alan bir kulup var midir? su bir gercektir ki, unal aysal hep teknik direktorlerin istedigi oyunculari almis, sneijder transferi haric asla teknik direktorun gonulsuz oldugu bir transfer yapmamistir. her hamlesi bir plana yatirima donuktur. tutmustur tutmamistir o ayri, ancak asla plansiz programsiz transfer yapmamistir. 8. olup topa vuracak mecali olmayan takimdan, 3 sampiyonluk, 3 super kupa, 3 turkiye kupasi, sampiyonlar liginde bir gruptan cikma bir ceyrek final goren takim cikarmis. catir catir turkiye liglerini domine etmistir. bu sezon bile az biraz umudumuz varsa, zamaninda kendisinin aldigi muslera, sneijder, bruma ve sinan (poldi'yi dursun transfer ettigi icin saymadim) sayesindedir. dun bruma'ya cop diyenler bugun dunya yildizi olacak diyor ya, ve biz bu adamlara bruma'nin cop olmadigini o zamanlar anlatamadik ya, iste unal aysal'in da bu kulubun gelmis gecmis en buyuk baskanlarindan biri oldugunu anlatamadik. adam kulubu batirmismis, he amk. boyle bir mantik olabilir mi yahu? adam geldi gelirleri artirdi, artirdigi geliri de harcadi. geldiginde aldigi borcla biraktiginda ortada olan borcun bir farki olmadigini belgelerle anlatti. terim'in ihaneti ve serefsiz tupcunun yabanci siniri olmasaydi onunde de kimse duramayackti. belki bir sezon tokezler ama catir catir giderdi bu kulup. zamaninda ozhan canaydin'in, adnan polat'in milletten para dilendigini unuttunuz. kulubun zaten su anki durumunda oldugunu unuttunuz. unal aysal geldi, ezik, milletten para dilenen baskana alismis taraftara galatasaray baskani nasil olurmus gosterdi. bu kulup kuculerek kurtulmaz, tek yolumuz buyumek dedi. gelirini artirdi, artan geliri de harcadi. siz de sandiniz ki biz hep zengindik de unal aysal bizi fakirlestirdi. adam kazandigi parayi harcadi. yeni borc yapmadi. drogba, sneijder, muslera, melo, elmander, riera, bruma gibi oyunculari getirdi. o donem formunun zirvesinde olan burak, hamit ve selcuk'u transfer etti. herkes sol bek diye haykirirken gitti telles'i alip getirdi. rakiplerinin korkulu ruyasi oldu. birakip gittikten sonra dahi bu kadar rezil bir yonetim ve teknik direktor gelip takimi mahvetmeseydi gecen sezon sampiyon olabilirdik. her neyse, o zaman herkes icin buyuk baskandi. sonra yavsak iktidarin oyunlari ve onun masasi tff'nin itlikleri sonucu birakmak zorunda kaldi. ya insan dusunur, boyle vizyonlu bir adama defalarca istemesine ragmen riva'yi kullandirtmayan adamlar, bakkala verdi o arsayi. niye verdiler amk? o donem bu adami defetmek icin metroyu acmayan, kulube 100 kusur milyon uydurma ceza kesen serefsizler, bu adam gittikten sonra o cezayi 19 milyona dusurdu. butun fenerlilerin besiktaslilarin nefret ettigi adam unal aysal. butun fenerlilerin besiktaslilarin sevdigi adam dursun bakkal. niye diye bi dusunur insan.

    neyse size onyargilarinizla, fener medyasinin pompaladigi yalan haberlerle olusturdugunuz sacma fikirlerle basarilar dilerim.

    bir cok hatasina, bir cok problemine ragmen, yerinde baskasi olsa halen 8. oldugumuz sezonun izlerini silmeye calisacagimizi bildigimiz bir adami yargilamam ben. hata yapmistir ama bu kulup icin calismistir ve o kadar kisa surede olacagini ruyamizda bile goremeyecegimiz basarilari bizlere yasatmistir. benim icin efsane baskandir. keske yine gelsedir.

    edit: kendisini, kulubu batirdi, umut gundoganla bilmemkimi aldi diye elestiren herkesi itinayla eksiliyorum. onlar da beni eksileyebilir. dikkat ceken noktalardan biri de, iflah olmaz yerli sevicilerin genellikle unal aysal dusmani olmasidir. onu da baska bir entry de anlatirim artik. haydi allah carsinizi pazar etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın