resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 275
    kendisi hakkında kabul gören teklifin umut +donk + 2.5 m euro olduğu haberleri dönen topçu.

    donk'a verdiğimiz 2.5 m euro tamamen bizim gerizekalılığımız olduğundan, donk ve umut'un maaşlarını bizim ödemeyecek olduğumuz her senaryoda bizim için önemli bir transfer olur. sonuçta verilen paralar zaten verildi ve şu anda sene boyunca 1 dk bile süre almayacak adamlara 3.4 m euro vermektense cebimden 4.4 m euro (1.9'a ok demiş eren) çıkartıp verim alabileceğim bir adama sahip olmak daha mantıklı geliyor bana.

    yukarıda da belirttiiğim gibi "abi donk'a daha 6 ay önce 2.5 verdik" diye düşünüp 2.5+2.5 (donk) - 1 (umutun bonservis bedelinin pozitif olacağını düşünmediniz herhalde:) ) 4 m euro eren için fazla gibi gelebilir ama donk'un bizim dışımızda piyasa değeri 1 m euro olduğundan ve o da umut ile birbirini götürdüğünden 2.5 istemesi normal bence de paşanın.

    bony hep büyük hayalimdi, dursunların çapı nedeniyle zor elbette. ikinci isteğim ise bas dost idi ki gerçekten heyecanlandım. öte yandan olur da bu ikiliden biri gelir, eren de donk ve umut karşılığında gelirse özbeklerden beklenmedik derecede başarılı bir hamle gözüyle bakarım olaya
App Store'dan indirin Google Play'den alın