• 1
    öncelikle merhaba arkadaşlar.

    evet belki forvetsizlikten kafayı yemek üzereyiz ama durum gerçekten akli dengemi kaybetmemle ilgili değil bir dinleyin.

    şimdi umut bulut kadro dışı kaldığına ve muhtemelen 1 tane gerçek forvet transferi yapılacağına göre acaba diyorum, uygun bir maaşla tekrar aramızda görebilir miyiz? yani tamam 35 yaşında ama elmander bu, kendisine iyi baktığına eminim. ayrıca bizim uzun lig maratonunda 60-70'ten sonra skor bulmak için ileride baskı kuracağımız, kurmaya çalışacağımız çok maç olacaktır. 45 dakikalık performansları bile bizim için çok kıymetli olabilir.

    sonuçta en iyi ihtimalle eren derdiyok alınacak gibi veya hadi olsun niasse. zaten niasse alınırsa elmander tipinde oyuncumuz olmuyor. eren alınırsa da sakatlığı var, cezalısı var, dediğim gibi deplasmanı var, iç sahası var, kapanacağın maç var, baskı kurmaya çalışacağın maç var. jon olde riekerink hocama malzeme vermemiz lazım.

    tamam podolski de forvet oynuyor, çok sıkışınca sinan da oynuyor ama bir elmander tarzında değiller.

    sanırım bu sezon ülkesinde, göteborg'da oynayacak.

    son isveç kampında takımımızı ziyaret ettiğinde, verdiği röportajlarda galatasaray'ı ne kadar özlediğini ve galatasaray'da tekrar oynamanın hayalini kurduğunu söylemişti. ben çok etkilendim o görüntülerden ama bu kampanya duygusallıktan doğan bir durum değil, ihtiyaçlar da söz konusu.

    necati ateş'in 2011-2012'de yaptığı katkıları hatırlatırım.

    cüzi bir sabit ücret ve maç/puan'a dayalı bir sözleşmeyi kabul edeceğine eminim.

    (bkz: durup dururken akla johan elmander'in gelmesi)

    neden olmasın? bir kere de galatasaray taraftarının istediği olsun be kardeşim...

    (bkz: yönetim uyuma taraftara sahip çık)

    #johanelmadergalatasarayadönsün
App Store'dan indirin Google Play'den alın