• 91
    kulübün düze çıkması için ekonomik anlamda reform niteliğinde hamleler gerekirken yönetim her defasında bu kadar da saçmalık olmaz dedirtecek hamleler yapıyor. hiçbir şey bilmeyen insan bile 1 yıl içerisinde hatalarından ders alıp en azından 1-2 doğru hamle yapardı. işin garip tarafı; bu kadar kötü yönetime rağmen medyada 1-2 kişi dışında dursun özbek yönetimini eleştiren isim yok diyebiliriz. hepsi talimat almışçasına bu kötü hamleleri 1-2 cümleyle geçiştiriyorlar. medya yoluyla yapılan kamuoyu baskısı olmayınca taraftarın çabası da etkili olamıyor.

    tüm bunlar riva'yı, birilerine peşkeş çekmek için yapılıyor olabilir. çünkü ekonomik olarak sürekli kötüye gidersek, bir yerden sonra riva'yı kullanmaya mecbur kalacağız. riva'yı kullanmaya karşı değilim. ancak konuşulan projede bize kalan para beklediğimizden çok düşük. kulüp değil de başkaları kazanç sağlasın diye yapılmış bir proje gibi duruyor ve kesinlikle dursun özbek yönetiminin altından kalkabileceği bir proje değil.

    bu teori doğruysa durum vahim. tarihimize kara bir leke olarak geçer. doğru değilse daha da vahim. ne kadar beceriksiz bir yönetimle uğraştığımız ortaya çıkar. her halükarda bu yönetimin istifa etmediği her gün kulübün zararına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın